Ron Aldea Caramelo er god gammel lagret rom blandet med flydende karamel fra brændte sukkerrør – en virkelig traditionel drik fra de Kanariske Øer.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af den gammeldags karamel – man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.
Er velegnet til bare at nyde ren til desserten, med is eller til at blande i drinks – uanset hvad er det er fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.
Ron Aldea Miel er god gammel lagret rom blandet med frisk honning fra Gran Canarias bistader og en virkelig tradition på de Kanariske Øer.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af af frisk honning – man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.
Er velegnet til bare at nyde ren, med is eller til at blande i drinks – uanset hvad er det er fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.
Ron Aldea Naranja er god gammel lagret rom blandet med saften fra friske appelsiner der har vokset sig solmodne i Gran Canarias frodige klima.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af appelsiner – man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.
Er velegnet til bare at nyde ren, med is eller til at blande i drinks – uanset hvad er det er fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.
De Kanariske øer er fantastiske som feriemål og meget andet, men at der også produceres rigtig god rom her, er det kun de færreste der ved.
Det er en fantastisk kvalitet du vil opleve og en lidt anderledes aromatisk rom i den søde stil.
Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af “gammeldags” metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez’s (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.
Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.
De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør.
Ron Aldea anvender både kobber-stills og kolonnedestillering, hvilket giver rigtigt gode muligheder for at finde den helt rigtige blanding i de endelige produkter. Endelig er der 3 varianter af romlikører, som virkelig giver en god oplevelse med deres runde og bløde smag, men stadig med smagen af god rom som basis.
Følg med I andres smag og prøv dig frem i vores brede og kvalitetsbevidste sortiment af alkohol og tilbehør.
Vi arbejder med import og distribution af alkohol, cigarer og accessories. Vi er eksperter indenfor området og sammen med dig, kan vi finde de produkter, der passer til dit behov.
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os via e-mail og få den rette vejledning indenfor vores produkter.
✉ info@cellarmaster.dk
Vi bor på Østerbro 4
DK-5690 Tommerup.
Ring gerne til os på tlf.:
+45 21 56 67 68