Produkt

Rom – Cartavio

ROM

Cartavio Blanco

Cartavio Blanco er en kvalitetsrom, som er lagret i 2 år, men efterfølgende filtreret for at opnå den farveløse rom. Derfor egner den sig perfekt til klassiske drinks som Daiquiri, Pina colada og Mojitos.

Størrelse

70 cl

Alkohol %

40 %

Lagering

2 år

ROM

Cartavio Superior Gold

Farven er klar rav, duften indeholder sarte aromaer af vanilje og egetræet. Smagen er sødlig med vanilje og fine noter fra egetræslagringen. Den egner sig perfekt til at blande med cola i Cuba Libre eller med ginger ale.

Størrelse

70 cl

Alkohol %

40 %

Lagering

2 år

Historien bag Cartavio

Cartavio har produceret rom i Peru siden 1929. Der lægges stor vægt på traditioner og på håndværk, men samtidigt har man i de senere år taget ny teknologi i anvendelse for at sikre en endnu højere kvalitet.
Destillationen og lagringen foregår således med respekt for de ældgamle traditioner og der destilleres på kobber pot stills.

Lagringen foregår på egetræstønder (fade) som importeres fra mange forskellige steder i verden, bla. anvendes Slovensk eg fra sherryproducenter, bourbonfade fra USA og nye fade fra Limousinskoven i Frankrig. Cartavio sværger til den traditionelle solera lagringsmetode og gør det i de bedste varianter med en meget høj andel af gammel rom.

Selve blandingen er noget man hos Cartavio tager utroligt seriøst, idet kældermesteren mener at en meget stor andel af kvaliteten i det færdige produkt skabes ved at sikre en optimal blanding. Her tages selvfølgelig højde for selve kvaliteten af den lagrede rom, men også den kompleksitet der opnås ved at blande rom lagret på forskellige typer af egetræsfade og fra forskellige stadier af soleralagringen.

Stilen er typisk for området – kompleks, krydret med modne frugter og med en behagelig sødme.

Andre populære varer

Ta’ også gerne et kig forbi

Følg med I andres smag og prøv dig frem i vores brede og kvalitetsbevidste sortiment af alkohol og tilbehør. 

Gin

Nyd en god gin&tonic eller drik vores gode gins helt rent på is. 

Likør

Du kan friske din kaffe eller dessert op med en lækker likør.

Accessories

Mangler du noget til din samling? Vi har tilbehøret. 

Om Cellarmaster

Vi arbejder med import og distribution af alkohol, cigarer og accessories. Vi er eksperter indenfor området og  sammen med dig, kan vi finde de produkter, der passer til dit behov.  

Skriv til os

Vi  sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os via e-mail og få den rette vejledning indenfor vores produkter. 

✉  info@cellarmaster.dk

Ring til os

Vi bor på Østerbro 4
DK-5690 Tommerup.

Ring gerne til os på tlf.:
+45 21 56 67 68

DESIGN AF PLICO A/S