Denne luksus Absinth er produceret af Teichenné. Absinth fremstilles ved, at man lader have-malurt, fennikel og anis samt flere andre krydderier trække i ren alkohol, for at få netop denne sødelige, lakrids og anis smag.
Denne grønne farve er naturlig farve fra malurt. Dog her tilsat ekstra naturlig grøn farve.
Denne luksus Absinth er produceret af Teichenné. Absinth fremstilles ved, at man lader have-malurt, fennikel og anis samt flere andre krydderier trække i ren alkohol, for at få netop denne sødelige, lakrids og anis smag.
Tilsat naturlig rød farve, for at kunne kende forskel på de 4 varianter med forskellige alkoholstyrke.
Denne luksus Absinth er produceret af Teichenné. Absinth fremstilles ved, at man lader have-malurt, fennikel og anis samt flere andre krydderier trække i ren alkohol, for at få netop denne sødelige, lakrids og anis smag.
Tilsat naturlig blå farve, for at kunne kende forskel på de 4 varianter med forskellige alkoholstyrke.
Denne luksus Absinth er produceret af Teichenné. Absinth fremstilles ved, at man lader have-malurt, fennikel og anis samt flere andre krydderier trække i ren alkohol, for at få netop denne sødelige, lakrids og anis smag.
Tilsat naturlig sort farve, for at kunne kende forskel på de 4 varianter med forskellige alkoholstyrke.
Absinth er en drik, der har eksisteret i mere end 300 år. Denne drik, der førhen mest var kendt fra kunstnermiljøet, bliver produceret ved, at man tager destilleret alkohol og lægger krydderier i. Disse krydderier, hvoraf havemalurt, fennikel og anis skal bruges, ligger herefter og trækker i alkoholen og giver den kendte smag og farve. Den kendte grønne farve kommer fra bladene i malurt.
En af de andre kendte ting ved Absinth er, at den indeholder nervegiften thujon, der kommer fra malurt. Dette var årsagen til, at Absinth blev forbudt i mange lande, dog ikke i Danmark.
I dag er disse forbud dog ophævet, da man har reguleret mængden af thujon ved lov. Mængderne er dog så små, at der er der mindre end trejdedel af thujon i absinth i forhold til f.eks. bitter.
Teichenné producerer alkohol ud fra gamle håndværkstraditioner og leverer derfor topprodukter til en fornuftig pris. Denne Absinth, er lavet ud fra gamle opskrifter, som Teichenné har brugt i rigtig mange år.
Denne serie har 4 varianter med basalt set samme smag, men med varierende alkoholprocent.
Absinth bruges i dag både som aperitif, men mest kendt som ingrediens i Cafe Frappé (Kaffe milkshake), hvor man efterfølgende kan sætte ild i toppen. Ses bl.a. ofte i Grækenland.
Følg med I andres smag og prøv dig frem i vores brede og kvalitetsbevidste sortiment af alkohol og tilbehør.
Vi arbejder med import og distribution af alkohol, cigarer og accessories. Vi er eksperter indenfor området og sammen med dig, kan vi finde de produkter, der passer til dit behov.
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os via e-mail og få den rette vejledning indenfor vores produkter.
✉ info@cellarmaster.dk
Vi bor på Østerbro 4
DK-5690 Tommerup.
Ring gerne til os på tlf.:
+45 21 56 67 68