Moko Caribbean er en blanding af de allerbedste rom fra Trinidad Tobago and Jamiaca. Blended er nøje udvalgt fra de bedste lagrede rom af kældermesteren på Moko. Herefter fragtes rommes til Maison Peyrat cognac i Frankrig, hvor den efterlagres på cognacfade i Peyrats dybe kældre.
Duften er karakteriseret ved noter af eksotiske frugter, kokosnød og mandler. Smagen går igen med en dejlig friskhed og en behagelig sødme, som tydeligt viser lagringen på dobbelt fade.
Moko 8 års en rom som virkelig nyder godt af dobbeltlagringen – først 8 år i Panama og herefrer et halvt års tid i hjertet af cognac. Der er tale om fuldlagret rom og denne rom er derfor en rigtig gammel rom som er ældre end langt de fleste solera rom.
Duften er karakteriseret ved noter af eg, vanilla og karamel.
Smagen viser en skøn frisk stil, men alligevel med komplekse noter af nødder og ahornsirup og med en skøn lang krydret finish.
Moko 15 års en rom som efter15 år i Panama lagres et halvt års tid i hjertet af cognac på gamle cognacfade. Der er tale om fuldlagret rom og denne rom er derfor en rigtig gammel rom som er ældre end langt de fleste solera rom.
Duften er karakteriseret ved noter af kardemomme, vanilla og sød te.
Smagen viser en utrolig kompleks rom med noter af kokosnød og en skøn lang krydret finish.
Oplevelsen rundes af med en utrolig lang og blød eftersmag.
Moko 20 års er en rom som efter utrolige 20 år på brugte bourbonfade i Panama lagres et halvt års tid i hjertet af cognac på gamle cognacfade. Der er tale om fuldlagret rom som er fuldt udviklet og virkelig viser lagringens kunst.
Duften er karakteriseret ved noter af karamel som udvikler sig langsomt med eg, tobak og vanilje.
Smagen viser en meget kompleks og robust rom med noter af figner, nødder, bourbon og faktisk også cognacnoter.
Eftersmagen er på det nærmeste unik for en rom og er næsten uendelig lang og kompleks.
MOKO rom blev startet i 1869 af de 2 brødre fra Bordeaux, Ernest og Maurice Lasserre.
Fra starten lagde de vægt på kvalitet I hele processen fra sukkerrør over destilleringen til indpakningen. I starten blev rommen importeret fra Martinique og Jamaica og efterlagret i Frankrig på fade brugt til lagring af cognac.
Rommen nød gennem mange år stor succes og modtog priser og medaljer over hele verden, men i 60’erne ophørte produktionen da der ikke kunne findes en arving der ville videreføre produktionen.
I 2017 genopstod MOKO rom under ledelse af Philippe Peyrat og børnene Clémence og Edouard. Familien er direkte efterkommere af Ernest Lasserre og bruger deres mangeårige erfaring inden for cognac og vinproduktion til at skabe en rom som igen fokuserer 100% på kvalitet.
I den nutidige MOKO rom destilleres og lagres rommen i Panama og efterlagres på cognacfade i de dybe kældre på Maison Peyrat Cognac.
En outstanding kompleks rom med en afrundet sødme som absolut hører til i topklassen.
Følg med I andres smag og prøv dig frem i vores brede og kvalitetsbevidste sortiment af alkohol og tilbehør.
Vi arbejder med import og distribution af alkohol, cigarer og accessories. Vi er eksperter indenfor området og sammen med dig, kan vi finde de produkter, der passer til dit behov.
Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os via e-mail og få den rette vejledning indenfor vores produkter.
✉ info@cellarmaster.dk
Vi bor på Østerbro 4
DK-5690 Tommerup.
Ring gerne til os på tlf.:
+45 21 56 67 68